Προκειμένου να είναι έτοιμος σε όλους τους τομείς ο σύλλογος βόλεϊ του ΖΑΟ ενημέρωσε για την έναρξη των τμημάτων σε όλες τις ηλικίες, ενώ παράλληλα άρχισε τις εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα ο ΖΑΟ ανακοίνωσε ότι προπονητής του συλλόγου παραμένει ο πολύπειρος Τάσος Κουμπλής, ο οποίος έχει δώσει σημαντικές βοήθεια όσο διάστημα έχει παραμείνει στο νησί μας.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνουμε και επίσημα την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις , ηλικίας από 6 έως 12 ετών ,πρόκειται να ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 , στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Ζακύνθου στην περιοχή Παναγούλα. Ο διακεκριμένος κ.ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΜΠΛΗΣ θα είναι και φέτος ο προπονητής του Συλλόγου Βόλεϊ Ζ.Α.Ο. Είναι η πιο σημαντική στιγμή για τον Σύλλογο μας και για τον Αθλητισμό του Τζάντε. Ένας προπονητής υψηλού επιπέδου, γνωστός πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Με πέρασμα από την Εθνική ομάδα και στον πάγκο κορυφαίων Συλλόγων ,όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,ο ΗΡΑΚΛΗΣ ,η Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ,ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ , ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Έχει αναδείξει μια σειρά από Έλληνες και Ξένους παίκτες. Οι στόχοι του Συλλόγου μας είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων, το αγωνιστικό ήθος, το ευ αγωνίζεσθαι >>, η κοινωνικότητα , η απόκτηση εμπειριών, η διαμόρφωση της προσωπικότητας και η προστασία από κινδύνους που ελοχεύουν στην απραξία της νεολαίας».
Ο σύλλογος του ΖΑΟ έχει αφήσει και κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας προκειμένου αν χρειαστεί κάποιος κάτι να καλέσει. Τα τηλέφωνα είναι:κ. Γιώργος Μουζάκης (Πρόεδρος Ζ.Α.Ο. Βόλεϊ – Τηλ. επικοινωνία: 6977779754, Βίκυ Αρκαδιανού Γραμματέας Ζ.Α.Ο. Βόλεϊ – Τηλ. επικοινωνία: 6976797134. Μια νέα σελίδα ανοίγεται για τον σύλλογο τη νέα χρονιά.

Πηγή:Διονύσης Μπινιώρης
Κοινοποιήστε το!