Θετικά είναι τα νέα όσον αφορά το Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων. Θυμίζουμε ότι μετά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα δημιουργήθηκε πρόβλημα όσον αφορά την απορροή των υδάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μηχανικοί της Περιφέρειας προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρχει τρόπος να φεύγουν τα νερά από το γήπεδο και να μην υπάρχει πρόβλημα.
Αυτές οι παρεμβάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο και να το παραλάβει μετά ο Δήμος ώστε να το χρησιμοποιήσουν και τα σωματεία τα οποία είναι αρκετά.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το γήπεδο των Αμπελόκηπων θα είναι διαθέσιμο για τη φετινή χρονιά και θα εξυπηρετήσει τις ομάδες για την Α’ και τη Β’ Κατηγορία.
Να σημειώσουμε ότι το θέμα αυτό ήταν και στην προτεραιότητα της ΕΠΣ Ζακύνθου, καθώς το είχε αναφέρει και στη Γενική Συνέλευση και περίμενε από την Περιφερειακή Ενότητα του νησιού μας να προχωρήσει σε παρεμβάσεις.
Πρόβλημα βέβαια για το γήπεδο μένει η έλλειψη κερκίδων αφού οι παλιές έχουν απομακρυνθεί καθώς δεν ήταν κατάλληλες και μέχρι να βρεθεί κάποιος τρόπος να τοποθετηθούν νέα καθίσματα ο κόσμος θα πρέπει να βρει τον δικό του τρόπο να παρακολουθεί τα παιχνίδια.
Οι Αμπελόκηποι εφόσον όλα πάνε καλά αναμένεται να εξυπηρετήσει δυο ομάδες στην Α’ Κατηγορία αφού δικαίωμα συμμετοχής έχουν τόσο η Θύελλα Αμπελοκήπων όσο και το Αθλητικό Σωματείο Ρόϊδο που θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί μάλιστα ενόψει της νέας χρονιάς.
Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν το γήπεδο θα είναι στην ώρα του έτοιμο για τη νέα χρονιά.

Πηγή:Διονύσης Μπινιώρης
Κοινοποιήστε το!