Τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι μεγαλύτερες φάλαινες Ethereum στον κόσμο φορτώνουν μια ποικιλία από altcoins που κυμαίνονται από νομίσματα meme έως παιχνίδια μετατροπών έως tokens που τροφοδοτούν τa ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Οι πιο πρόσφατοι αριθμοί από τη WhaleStats αποκαλύπτουν ότι οι 1.000 πιο πλούσιες εκτός ανταλλακτιρίων διευθύνσεις Ethereum καλύπτουν το δημοφιλές στοιχείο κρυπτονομισμάτων meme Shiba Inu (SHIB). Το SHIB αντιπροσωπεύει επί του παρόντος το 7,71% όλων των συμμετοχών με τεράστια αξία άνω των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το FTT, το εγγενές διακριτικό της αγοράς κρυπτονομισμάτων FTX. Το FTT αποτελεί το 7,33% των πορτοφολιών φαλαινών Ethereum, αξίας 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Επόμενο στην κατάταξη είναι το USDT stablecoin, που περιλαμβάνει μόλις το 5% των σακουλών φαλαινών και αξίας άνω του 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών blockchain (P2E) Gala Games (GALA) και το CRO, το διακριτικό που εξουσιοδοτεί το ανταλλακτήριο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Crypto.com με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Οι φάλαινες κατέχουν 519 εκατομμύρια δολάρια GALA και 432 εκατομμύρια δολάρια σε CRO, αντίστοιχα.

Στη λίστα περιλαμβάνεται και η κόκκινη λύση κλιμάκωσης Ethereum Polygon (MATIC). Το MATIC έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 30% την περασμένη εβδομάδα και αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύει 337 εκατομμύρια δολάρια σε σακούλες φαλαινών Ethereum.

Ένας άλλος κόσμος εικονικής πραγματικότητας που κάνει τα κύματα της πραγματικής ζωής είναι το Decentraland (MANA), το οποία στο 1,16% των εκμεταλλεύσεων ισοδυναμεί με 261 εκατομμύρια δολάρια μέσα στις κοιλιές των πορτοφολιών φαλαινών.

Οι φάλαινες έχουν επίσης Telcoin (TEL) αξίας άνω των 207 εκατομμυρίων δολαρίων, του οποίου το εγγενές διακριτικό TEL επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία blockchain στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Τελευταίο στη λίστα είναι ο εικονικός κόσμος The Sandbox (SAND), από τον οποίο οι φάλαινες κατέχουν σχεδόν 135 εκατομμύρια δολάρια.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Daily Hodl Staff

Article: https://dailyhodl.com/2021/12/21/biggest-ethereum-whales-now-holding-shiba-inu-ftx-token-and-six-additional-altcoins/

Πηγή:Giannis Andreou
Κοινοποιήστε το!