Σήμερα το μεσημέρι έφθασε στο Τζάντε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές και αυτοδιοικητικούς και ασχολείται με το θέμα του Ναυαγίου και των κυβερνητικών θέσεων και προθέσεων για τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης και της εταιρείας «Ναυάγιο ΑΕ».

Πρώτος σταθμός του κλιμακίου ήταν το Δημαρχείο όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη. Στο γραφείο του Δημάρχου βρέθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, με τον αναπληρωτή τομεάρχη Τουρισμού, βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τον πρώην περιφερειάρχη και επικεφαλής της ‘ΑΝΑΣΑ’ Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τον περιφερειακό σύμβουλο Σπύρο Γαλιατσάτο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για στήριξη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο του Τζάντε για τις κινήσεις του ενώ ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι προτίθεται να συστήσει με δική του πρωτοβουλία αναπτυξιακή εταιρεία που θα αξιοποιήσει  το Ναυάγιο. Τώρα γίνεται συνάντηση στα Βολίμες και αύριο θα γίνουν συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς.

Πηγή:Ermis News
Κοινοποιήστε το!