Αρκετά περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων υπό το ραντάρ εκρήγνυνται σε τιμές παρά την παρατεταμένη πτωτική τάση σε όλες τις αγορές.

Το Patriotic ConstitutionDAO είδε το εγγενές του PEOPLE να αυξάνει κατά 61% αυτή την εβδομάδα. Το έργο αρχικά προέκυψε για να χρηματοδοτήσει από κοινού την αγορά ενός σπάνιου πρωτότυπου αντιγράφου του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά τελικά απέτυχε κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας του Sotheby’s τον Νοέμβριο.

Το altcoin PEOPLE γνώρισε απροσδόκητη ισχύ παρά το γεγονός ότι οι ιδρυτές του έργου πρότειναν να επιστρέψουν τα 47 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν, μείον τα gas fees. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, το token κοστίζει 0,13 $.

Επίσης αυτή την εβδομάδα λάμπει το Decentralized Social (DESO), το οποίο στοχεύει να λύσει τις ανάγκες επεκτασιμότητας των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Το έργο είχε λάβει προηγουμένως χρηματοδότηση από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή και υποστηρικτή των κρυπτονομισμάτων Chamath Palihapitiya’s Social Capital και μόλις αυτή την εβδομάδα εισήχθη στην πλατφόρμα συναλλαγών Coinbase Pro.

Η DESO εκτινάχθηκε υψηλότερα, κερδίζοντας 61% για να διαπραγματευτεί στα 153,54 δολάρια καθώς διαδόθηκαν τα νέα για την ανακοίνωση της Coinbase.

Η κλιματικά ουδέτερη πλατφόρμα προγραμματιστών Near (NEAR) σημείωσε άνοδο κατά 30% αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης 10% σήμερα στα 10,18 $.

Ο ιστότοπος του έργου αναφέρει ότι το Near παρέχει λύσεις κλιμάκωσης που συμβάλλουν στην αύξηση της υιοθέτησης του Web 3.0.

“Η Οικονομία δημιουργών απαιτεί ισχυρή υποδομή, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς εύχρηστων εργαλείων προγραμματιστών και μιας αφοσιωμένης, αποκεντρωμένης κοινότητας.”

Το τελευταίο αξιοσημείωτο altcoin σε κίνηση αυτή την εβδομάδα είναι το cloud computing project FLUX (FLUX), το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα φιλικών προς τους προγραμματιστές εργαλείων για Web 3.0 και αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps).

Το Native token FLUX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά πόρων, την εξασφάλιση κόμβων και τις συναλλαγές δικτύου καυσίμων.

Το FLUX έλαβε πρόσφατα ώθηση όταν η δημοφιλής αγορά κρυπτονομισμάτων Binance ανακοίνωσε ότι το διακριτικό θα ήταν διαθέσιμο στην πλατφόρμα συναλλαγών του.

Ο δημιουργός του ψηφιακού πορτοφολιού Zelcore και παλαιότερα γνωστό ως Zelcash, το FLUX εκτινάχθηκε κατά 37% την περασμένη εβδομάδα στα 1,78 $.

Σε αντίθεση με αυτά τα trending altcoins, το κορυφαίο κρυπτο Bitcoin (BTC) έχει υποχωρήσει κατά 7% στο ίδιο χρονικό διάστημα στα 47.311 $.

Το δεύτερο στην κατάταξη Ethereum (ETH) μειώθηκε επίσης κατά 14% στα 3.708 $, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Daily Hodl Staff

Article: https://dailyhodl.com/2021/12/15/four-altcoins-are-soaring-as-bitcoin-ethereum-and-majority-of-crypto-markets-retreat/

Πηγή:Giannis Andreou
Κοινοποιήστε το!