Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της 20ης Δεκεμβρίου που δημοσιεύτηκε από το BitPay, η εταιρεία με έδρα την Ατλάντα συνεργάστηκε με τον πάροχο onramps fiat-to-crypto Simplex προκειμένου να παρέχει αισθαντικές αγορές κρυπτονομισμάτων στην εφαρμογή πορτοφολιού της για πελάτες εντός των Η.Π.Α.

Η σύνδεση αναιρεί την ανάγκη χρήσης ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων για τη χρηματοδότηση του πορτοφολιού κάποιου.

Οι χρήστες του Πορτοφολιού BitPay μπορούν να αγοράσουν μια σειρά από ψηφιακά νομίσματα με τη βοήθεια του Apple Pay, του Google Pay καθώς και της χρεωστικής κάρτας του BitPay.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Simplex, Nimrod Lehavi, λέει ότι η συνεργασία θα μειώσει το εμπόδιο εισόδου για άτομα που είναι νέοι στα κρυπτονομίσματα, επιτρέποντάς τους να βυθίσουν τα δάχτυλά τους στην αγορά χωρίς να πληρώσουν τέλη:

Δουλεύοντας με το BitPay, μεταφέρουμε αυτές τις χρεώσεις για τους χρήστες, ώστε οποιοσδήποτε, οπουδήποτε να έχει την ευκαιρία να εισέλθει στον χώρο κρυπτονομισμάτων. Μαζί, το Simplex και το BitPay δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εισέλθουν στον χώρο κρυπτονομισμάτων.

Η διαφημιστική συνεργασία θα διαρκέσει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το BitPay προσθέτει υποστήριξη για το Shiba Inu
Η σουίτα υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων του BitPay περιλαμβάνει Shiba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) καθώς και αρκετά σταθερά νομίσματα. Η εταιρεία ενσωμάτωσε το SHIB, το πιο δημοφιλές meme coin, νωρίτερα αυτόν τον μήνα λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Ο CEO Stephen Pair είπε ότι η κοινότητα Shiba Inu ήταν πολύ «παθιασμένη», προσθέτοντας ότι η συμμετοχή της κοινότητας είναι το κλειδί για την υιοθέτηση του blockchain:

Το BitPay πιστεύει ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή της κοινότητας από τους κατόχους νομισμάτων υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση και την υιοθέτηση, βοηθώντας στη μετακίνηση της βιομηχανίας blockchain να ανοίξει το δρόμο για τις πληρωμές blockchain για να διαταράξουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις λαμβάνουν και ξοδεύουν κεφάλαια.

Εκτός από το ότι επιτρέπει την αγορά και τη δαπάνη κρυπτονομισμάτων, το BitPay υποστηρίζει επίσης δωροκάρτες.

Όπως αναφέρει το U.Today, η Simplex εξαγοράστηκε από την καναδική εταιρεία πληρωμών Nuvei για 250 εκατομμύρια δολάρια νωρίτερα φέτος.

Την περασμένη εβδομάδα, η Nuvei ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει χρεωστικές κάρτες με εστίαση στα κρυπτονομίσματα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/shiba-inu-dogecoin-and-other-coins-can-now-be-bought-with-zero-fees-in-bitpay-wallet-app

Πηγή:Giannis Andreou
Κοινοποιήστε το!