Θέλεις Πλήρες Πακέτο Netflix Με 4€ Τον Μήνα;

Το Netflix είναι μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες streaming παγκοσμίως, με χιλιάδες ταινίες και σειρές για κάθε ηλικία. Το κόστος της συνδρομής ξεκινάει από τα 7,99€, με το πλήρες πακέτο να φτάνει τα 13,99€ τον μήνα. Ωστόσο, σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πώς μπορούμε να αποκτήσουμε φθηνό Netflix με 5€ τον μήνα για το πλήρες πακέτο, που προσφέρει ταυτόχρονη παρακολούθηση για τέσσερις συσκευές σε Ultra HD περιεχόμενο.

Βήμα 1 – Σύνδεση σε VPN

Η βασική προϋπόθεση για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε φθηνό Netflix είναι να συνδεθούμε μέσω ενός VPN σε κάποια χώρα όπου το κόστος της συνδρομής είναι φθηνότερο.

Εμείς δοκιμάσαμε την Τουρκία, αλλά ενδεχομένως να λειτουργήσει και με άλλες χώρες, όπως η Αργεντινή.

Θα δείξουμε τα βήματα χρησιμοποιώντας το NordVPN,  το οποίο μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άρση περιορισμών στην πρόσβαση ιστοσελίδων, από όποια χώρα και αν γίνονται. Ξεκινάμε, λοιπόν, ενεργοποιώντας το VPN, επιλέγοντας ως χώρα την Τουρκία.

 

Βήμα 2 – Εκκίνηση συνδρομής στο Netflix

Για να λειτουργήσει η μέθοδος που θα περιγράψουμε, θα πρέπει να μην έχουμε ήδη συνδρομή.

Αν είμαστε νέοι χρήστες στο Netflix, η υπηρεσία μας δίνει 30 ημέρες δωρεάν δοκιμής. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένουμε να λήξει η δοκιμαστική περίοδος των 30 ημερών, και έπειτα προχωράμε στην παρακάτω διαδικασία.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη συνδρομή σε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα, την ακυρώνετε, περιμένετε επίσης να λήξει, και μετά ακολουθείτε τα βήματα.

Εφόσον, λοιπόν, έχει λήξει η όποια συνδρομή είχαμε, πηγαίνουμε στη σελίδα του Netflix με το VPN ενεργοποιημένο, κάνουμε είσοδο με τον λογαριασμό μας, και επιλέγουμε το κόκκινο κουμπί για επανεκκίνηση συνδρομής.

Το επόμενο παράθυρο θα μας παραπέμψει στο να δούμε τα διαθέσιμα πλάνα. Πατάμε στο κουμπί “SEE THE PLANS”.

Για το πλήρες πακέτο, τα 41.99TL αντιστοιχούν περίπου σε 4.63€, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. Σε αυτό το πακέτο έχουμε τέσσερις ταυτόχρονες συσκευές και Ultra HD.

Βήμα 3 – Η πληρωμή για φθηνό Netflix

Στο επόμενο παράθυρο, το Netflix θα μας ζητήσει επιβεβαίωση των στοιχείων πληρωμής. Πατάμε “CONTINUE”, ώστε να εισάγουμε τα στοιχεία μας.

συνεχίστε με την πληρωμή στη ΝΕΤΦΛΙΞ 🙂

 

Υ.Γ.

ΣΑΣ επισημάνουμε ότι η διαδικασία που περιγράψαμε μπορεί να πάψει να ισχύει ανά πάσα στιγμή, εφόσον δεν είναι ο επίσημος τρόπος απόκτησης συνδρομής στην υπηρεσία.